Over Elise Design

Begin 2011 heeft Angela (voluit; Angela Elise Govers-Bakker) onder de naam ‘Elise Design’ de stap tot zelfstandig onderneemster gezet. Angela is in 2005 afgestudeerd aan het Grafisch Lyceum in Rotterdam. Na ruim 6 jaar werkervaring opgedaan te hebben, ging zij graag de uitdaging aan als freelancer met haar eigen ontwerpbureau.

Zowel haar werkervaring als de brede opleiding van het Grafisch Lyceum, zorgen ervoor dat zij uiteenlopende diensten kan aanbieden op het gebied van vormgeving, dtp en digitale media. Kijk vooral even in haar portfolio onder projecten voor een greep uit haar werk.

Het gaat om de inhoud. Maar… we denken in beelden, en beslissen grotendeels onbewust en intuïtief.

Elise Design bouwt aan unieke vorm- en naamgeving. Het doel daarbij is om de identiteit van een organisatie of persoon beeldend te maken door middel van een herkenbare vormgeving en kleur.

Het gaat om de inhoud. Maar… we denken in beelden, en beslissen grotendeels onbewust en intuïtief.
Het is dus belangrijk dat beeld aansluit bij de ambities en het karakter van een persoon of organisatie.

Bij Elise Design kunt u terecht voor al uw communicatie-uitingen; van logo met huisstijl tot een complete website, advertenties, brochures, etc. Ook voor uw promotiemateriaal voor beurzen en evenementen bent u hier aan het goede adres. Denk hierbij aan vlaggen, banners, flyers, achterwand, etc.
In overleg bespreken we de mogelijkheden die bij u en uw bedrijf passen.

Bekijk op deze website rustig het portfolio om een indruk te krijgen van het werk van Elise Design en doe inspiratie op.

Heeft u andere wensen op het gebied van grafische vormgeving? Schroom niet om contact op te nemen, alles kan in overleg! 


Met enthousiasme, flexibele instelling en een kritische kijk op haar werk, streeft Angela naar een eindproduct dat eruit springt!