Over mij

Sinds juni 2022 ben ik gestopt met Elise Design en gebruik ik deze website alleen nog als portfolio. Ik werk tegenwoordig met plezier in loondienst als DTP-er/Grafisch vormgeefster.

Begin 2011 zette ik (Angela Elise Govers-Bakker) onder de naam ‘Elise Design’ de stap tot zelfstandig onderneemster. In 2005 ben ik afgestudeerd aan het Grafisch Lyceum in Rotterdam. Na ruim 6 jaar werkervaring opgedaan te hebben, ging ik graag de uitdaging aan als freelancer met mijn eigen ontwerpbureau.

Zowel mijn werkervaring als de brede opleiding van het Grafisch Lyceum, zorgt ervoor dat ik uiteenlopende diensten kan aanbieden op het gebied van vormgeving, dtp en digitale media. Kijk vooral even in mijn portfolio onder projecten voor een greep uit mijn werk.

Het gaat om de inhoud. Maar… we denken in beelden, en beslissen grotendeels onbewust en intuïtief.

Bouwen aan unieke vorm- en naamgeving. Het doel daarbij is om de identiteit van een organisatie of persoon beeldend te maken door middel van een herkenbare vormgeving en kleur.

Het gaat om de inhoud. Maar… we denken in beelden, en beslissen grotendeels onbewust en intuïtief.
Het is dus belangrijk dat beeld aansluit bij de ambities en het karakter van een persoon of organisatie.

Bij mij kunt u terecht voor al uw communicatie-uitingen; van logo met huisstijl tot een complete website, advertenties, brochures, etc. Ook voor uw promotiemateriaal voor beurzen en evenementen bent u hier aan het goede adres. Denk hierbij aan vlaggen, banners, flyers, achterwand, etc. In overleg bespreken we de mogelijkheden die bij u en uw bedrijf passen.

Bekijk op deze website rustig het portfolio om een indruk te krijgen van het werk en doe inspiratie op.

Met enthousiasme, flexibele instelling en een kritische kijk op haar werk, streeft Angela naar een eindproduct dat eruit springt!